0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

КРИСТАЛБАНК став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2021»

Опубліковано: 11.11.2021


10 листопада 2021 року Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» оголосив результати проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2021». КРИСТАЛБАНК вп’яте став переможцем у номінації «Банк №1 за умовами іпотечного кредитування».


«КРИСТАЛБАНК вже кілька років поспіль доводить, що він створив унікальний, доступний кредитний продукт та обрав надійного партнера — ПрАТ «ХК «Київміськбуд». Саме те, що потрібно для клієнтів — надійний забудовник із багаторічною бездоганною репутацією та прийнятні умови кредитування, які дозволяють не лише отримати кредит, а й комфортно і своєчасно обслуговувати та повертати його.

10 листопада 2021 року Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» оголосив результати проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2021».
КРИСТАЛБАНК вп’яте став переможцем у номінації «Банк №1 за умовами іпотечного кредитування».

«КРИСТАЛБАНК вже кілька років поспіль доводить, що він створив унікальний, доступний кредитний продукт та обрав надійного партнера — ПрАТ «ХК «Київміськбуд». Саме те, що потрібно для клієнтів — надійний забудовник із багаторічною бездоганною репутацією та прийнятні умови кредитування, які дозволяють не лише отримати кредит, а й комфортно і своєчасно обслуговувати та повертати його. Саме це пропонує програма іпотечного кредитування на первинному ринку житла від КРИСТАЛБАНКу «ВІД МРІЙ – ДО ДІЙ», згідно з якою клієнти отримують дійсно наднизькі процентні ставки за користування кредитними коштами – від 0,01% річних у гривні», - прокоментував Леонід Гребінський, Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК».

На урочистій церемонії нагородження в IQ BUSINESS CENTER, м. Київ почесну нагороду за досягнення банку у сфері іпотечного кредитування отримав Євген Казаков, Заступник Голови Правління КРИСТАЛБАНКу та зазначив, що: «Перемога КРИСТАЛБАНКу у конкурсі вкотре підтвердила статус кращого банку, який успішно працює і підвищує якість наданих послуг на банківському та фінансовому ринку».

КРИСТАЛБАНК став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ - 2021»
Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти