0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

КРИСТАЛБАНК отримав звання "КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2021"

Опубліковано: 23.12.2021

КРИСТАЛБАНК за версією Національного рейтингу якості товарів і послуг "Зірка Якості" отримав звання "КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2021".


Головна мета рейтингу — визначити й показати суспільству справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів та послуг на території Україні, сприяти суспільному визнанню цих підприємств.

Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактора в прийнятті рішення. Авторський метод порівняльного аналізу економічних показників та позиціювання компанії дозволяє експертному журі Національного рейтингу нагороджувати лише лідерів у своєму сегменті бізнесу.

«Ми пишаємося нагородою Національного рейтингу "Зірка якості" та вдячні експертам за високу оцінку та визнання КРИСТАЛБАНКу «КРАЩИМ ПІДПРИЄМСТВОМ КРАЇНИ 2021». Це почесне звання вкотре підтвердило статус КРИСТАЛБАНКу, як кращого банку, який стабільно зростає, успішно працює і підвищує якість наданих послуг на фінансовому ринку України», - прокоментував Леонід Гребінський, Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК».

 

КРИСТАЛБАНК отримав звання "КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2021"
Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти