0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

КРИСТАЛБАНК вшосте став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ»

Опубліковано: 27.10.2022

26 жовтня 2022 року International Financial Club "BANKIR" оголосив результати проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2022».
КРИСТАЛБАНК вшосте став переможцем у номінації «Банк №1 за умовами іпотечного кредитування».


КРИСТАЛБАНК вже кілька років поспіль доводить, що він створив унікальний, доступний кредитний продукт та обрав надійного партнера — ПрАТ «ХК «Київміськбуд».

«Важливо завжди орієнтуватися на запити та потреби клієнтів та забезпечувати для них такі умови і термін кредиту, які вони потребують, виходячи з рівня доходу та вартості житла, зокрема, максимально скоротити кредитне навантаження у першій період після придбання житла, коли люди потребують додаткових коштів на ремонт, переїзди та ін. Адже головне у банківському бізнесі – розуміння своїх клієнтів та постійна турбота про їхній комфорт та задоволення фінансових потреб» - зазначив Леонід Гребінський, Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК».

На урочистій церемонії нагородження в IQ BUSINESS CENTER, м. Київ почесну нагороду за досягнення банку у сфері іпотечного кредитування отримав Євген Казаков, Заступник Голови Правління АТ «КРИСТАЛБАНК».

 

КРИСТАЛБАНК вшосте став переможцем Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ»
Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти