0 800 50 55 99
безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України
+38 (044) 590 45 95
для дзвінків з-за кордону

З любов'ю в серці: КРИСТАЛБАНК привітав особливих діток з новорічними святами

Опубліковано: 26.12.2023

 

24 грудня 2023 року в Національному університеті фізичного виховання і спорту відбулося святкове тренування команди Kids Autism Games, присвячене Різдвяним святам.

Близько 45 особливих діток з розладом аутистичного спектру, які багато років щотижня займаються спортом в рамках унікальної програми тренувань проєкту Kids Autism Games, отримали від КРИСТАЛБАНК щирі привітання та смачні солодощі з нагоди прийдешніх зимових свят.

"Зараз ми живемо в надскладний час війни, яка понівечила та зруйнувала тисячі доль та людських життів. Є категорія українців, яка потребує особливого захисту та підтримки – це наші діти. Багато хто з них бачив звірства, зруйновані будинки та смерть рідних, були поранені або фізично та психоемоційно травмовані внаслідок бойових дій. Особливі діти надзвичайно вразливі, тому наш обов`язок – повернути їм дитинство, подарувати відчуття справжніх новорічних свят", – зазначив Леонід Гребінський, Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК».

Детальніше за посиланням: https://gazeta.ua/articles/life/_z-lyubovyu-v-serci-kristalbank-privitav-osoblivih-ditok-z-novorichnimi-svyatami/1166520

 

З любов'ю в серці: КРИСТАЛБАНК привітав особливих діток з новорічними святами
Корисна інформація
Переказ з картки на карту
Переказ з картки на карту

Переказ з картки на карту по Україні та в інші країни світу

Перейти
Відділення та
банкомати

Ми стараємось ставати краще і завжди поруч

Перейти